Inducoat

Voorkom jarenlang groene aanslag met Inducoat !

Vanaf heden bieden wij u een nieuwe service: 

Jarenlang geen groene aanslag meer op uw terras, gevel en bestrating !

Saga brengt een unieke innovatie op de markt: Inducoat AlgAway. Dit is een transparant, biologisch afbreekbaar product dat de groene aanslag op gebouwen en bestrating jarenlang bestrijd. AlgAway heeft een jarenlange werking en is eenvoudig aan te brengen door middel van verneveling. Simpel, veilig en bewezen.Wij bieden u de keuze om AlgAway na een korte uitleg van ons gekwalificeerde personeel zelf aan te brengen of om de applicatie door ons laten verzorgen.

Wij kunnen direct uit voorraad leveren vanuit de Sterrenbergweg 1 te Soesterberg.Dus jarenlang niet meer met de hogedrukreiniger aan de slag!

Denkt u zich eens in wat een tijd en ergernis dit scheelt ! Dit product verdient zichzelf terug in tijd en geld. Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een demonstratie en vrijblijvende offerte.

Tel: 0346-330077 ,

Mob: 06-54668410

info@bedrijfsdiensten.nl

Voor AlgAwayVoor AlgAway

Prijzen Inducoat

Inducoat Cleaner:

Inducoat Cleaner is een transparante waterverdunbare reiniger gebaseerd op een quarternaire ammoniumverbinding , vrij van metaalverbindingen en biologisch afbreekbaar.

Aanbevolen toepassingen:

Inducoat Cleaner wordt gebruikt bij zowel binnen- als buitentoepassingen op minerale ondergronden zoals nieuw en oud metselwerk, pleisterwerk en beton om verontreinigingen door algen, schimmels en andere micro-organismen te verwijderen voordat deze oppervlakken met een van de Inducoat producten worden afgewerkt.

Werkbeschrijving:

Voor het reinigen van terrassen, tuintegels of bestrating dient eerst het oppervlak goed schoon geveegd en de grove mosaanslag verwijderd te worden.

De verdunning van de cleaner is 4,5 liter handwarm water en 0,5 liter cleaner(verdunning 1:10). Dit mengsel vervolgens op het te behandelen oppervlak aanbrengen met een handpompsproeier(bij de doe-het-zelf zaken te verkrijgen). Zorgen dat het gehele oppervlak gesproeid wordt.

Nu dient er ten minste 24 uur gewacht te worden voor verdere verwerking. Bij grote verontreiniging kan het nodig zijn om deze stap nogmaals te herhalen.

Let op: De cleaner mag niet verwerkt worden onder 6`C en als er regen in de komende 24 uur voorspeld wordt. Het beste resultaat wordt verkregen als het middel op een zonnige dag in het begin van de ochtend verwerkt wordt.

De alge en groene aanslag verdwijnt in principe vanzelf vaak na enkele dagen geholpen door regen en of dauw. De mos zal bruin kleuren ten teken dat het afsterft. We zal het nodig zijn om de dode mos handmatig te verwijderen. Hierna kan het oppervlak indien gewenst verder behandeld worden.

per container van 5 liter 53,25 (inclusief BTW)

Inducoat Algaway:

Inducoat algaway is een transparante coating bestaande uit een acrilaat copolymeer gecombineerd met een waslaag. Hierdoor wordt de algenbestendigheid voor een langere tijd gewaarborgd.

Aanbevolen toepassingen:

Inducoat Algaway wordt gebruikt voor buitentoepassingen op niet geschilderde mineralen ondergronden, zoals nieuw en oud metselwerk, pleisterwerk, beton en diverse steensoorten die blootgesteld zijn aan condities waardoor algen- en wierengroei kan optreden. Het uiterlijk van deze ondergronden wordt door Algaway niet aangetast. Let op: Dit product is niet geschikt voor natuursteen!

 

Werkbeschrijving:

De ondergrond dient eerst door Inducoat cleaner en/of hoge druk reiniger en/of stoomreiniger gereinigd te worden. Het oppervlak dient schoon en droog te zijn voor verwerking. De Algaway moet onverdund aangebracht worden. De Algaway vervolgens op het te behandelen oppervlak aanbrengen met een handpompsproeier(bij de doe-het-zelf zaken te verkrijgen). Zorgen dat het gehele oppervlak gesproeid wordt.

Let op: DeAlgaway mag niet verwerkt worden onder 10`C en als er regen in de komende 24 uur voorspeld wordt. Het beste resultaat wordt verkregen als het middel op een zonnige dag in het begin van de ochtend verwerkt wordt.

Voor het beste resultaat moeten er 2 dunne lagen Algaway aangebracht worden. De tijd tussen het aanbrengen van de 2 lagen dient minimaal 3 uur te zijn.

per container van 5 liter 88,00 (inclusief BTW)