Dagelijks verzorgen wij de schoonmaak van GGZ instellingen, zwembaden, medische praktijken, zakelijke dienstverlening en instellingskeukens.

Deze schoonmaakwerkzaamheden worden door gemotiveerd personeel uitgevoerd aan de hand van werkprogamma’s.
Regelmatig wordt ons personeel intern bijgeschoold zodat er steeds volgens de nu geldende norm gewerkt kan worden.

Periodiek verrichten wij glasbewassing en gevelreiniging. Ons personeel beschikt over het S.V.S. certificaat en het daarbij werken op ( grote ) hoogte is dan ook geen probleem. Carbon telescoop systeem tot 15 meter. Ook de grotere gebouwen kunnen wij door middel van hoogwerkers voor u reinigen.

Voor het reinigen van gevels hebben wij diverse methodes. Na een bezoek door onze expert bepalen we samen met u wat de beste methode is.

Periodiek diepreinigen van grootkeukens, zwembaden, wanden-tegelvloeren, toiletten- doucheruimten en ander sanitair is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Hierbij werken wij niet met een hogedruksysteem, maar met een systeem van maximaal 60 bar. Hierdoor tasten wij de oudere tegels en voegen niet aan en kunnen dus in elke denkbare ruimte werken.

Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten vloeronderhoud, van marmoleum tot marmer. De vloer is een belangrijk element in het gebouw en heeft het vaak zwaar te verduren. Het is daarom van belang dat de vloeren op een correcte wijze worden onderhouden.

Wij zijn gespecialiseerd in tapijtreiniging voor zowel sproei-extractie als de bonet-methode. Het reinigen van karpetten behoort ook tot
de mogelijkheden.

Het leveren van een totaal pakket op het sanitairgebied behoort tot de mogelijkheden, vooral het leveren van:

Toiletpapier, handdoekcassettes t.b.v. handdoekautomaten, luchtverfrissers, zeepdispencers, was cremes en handreinigers.
Maar ook droogloopmatten.

Levering van allerlei schoonmaak benodigdheden en apparatuur tegen aantrekkelijke prijzen.
Ook hebben wij de mogelijkheid om de dispencers in bruikleen af te geven, als bij ons de papierwaren worden afgenomen.
Schoonmaken is meer dan ooit vakwerk. Saga Bedrijfsdiensten b.v. heeft hiermee oog voor hoogwaardige kwaliteit en aandacht voor het milieu.